Virtual Table Tennis 3D

Virtual Table Tennis 3D 2.7

Verslavend 3D-pingpongspel voor Android

VOOR

  • Goede graphics
  • Realistische beweging van bal
  • 3 moeilijkheidsgraden

TEGEN

  • Vinger blokkeert zicht op bal

Goed
7

Virtual Table Tennis 3D is een gratis tafeltennisspel voor Android. Je neemt het batje ter hand met je wijsvinger en probeert jouw tegenstander alle hoeken van de tafel te laten zien. Spelers zie je niet, maar hierdoor ligt de focus helemaal op de bal.

In Virtual Table Tennis 3D speel je op 3 moeilijkheidsgraden potjes tafeltennis. Je kiest 1 van de 10 beschikbare landen -Nederland en Belgie zijn helaas niet vertegenwoordigd- en neemt het op tegen fictieve spelers. Hoe meer je wint, hoe meer nieuwe tegenstanders je vrijspeelt.

Maar hoe zit het met de gameplay? Aan de ene kant reageert Virtual Table Tennis 3D goed op jouw 'vingervegen'. Aan de andere kant is er een serieus obstakel bij de besturing. Doordat de tafel bijna de onderkant van het scherm raakt, blokkeer je geregeld met je vinger het zicht op de bal en het batje. Dit is frustrerend, want zoals bij alle balsporten is het handig om de bal te kunnen zien.

Kunnen je vingerspieren wel een workout gebruiken? De besturing is niet optimaal, maar met Virtual Table Tennis 3D breng je een gezonde dosis pret naar je Android-toestel.

Meeste downloads Sportspellen voor Android

Meer
Virtual Table Tennis 3D

Download

Virtual Table Tennis 3D 2.7

Beoordelingen about Virtual Table Tennis 3D